• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення педагогічної ради з теми: "Роль педагога у формуванні сталих світоглядних орієнтирів та екологічної свідомості дошкільників".

Проведення педагогічної ради з теми: "Роль педагога у формуванні сталих світоглядних орієнтирів та екологічної свідомості дошкільників".

2016-03-22

/Files/images/DSCN7071.JPG Відповідно до річного плану ДНЗ № 25 "Оленка" 22 березня 2016 року відбулася педагогічна рада з теми : "Роль педагога у формуванні сталих світоглядних орієнтирів та екологічної свідомості дошкільників". Згідно з Базовим компонентом дошкільної освіти, гармонійний розвиток особистості передбачає спрямованість навчально-виховного процесу на досягнення соціально закріпленого результату, підкреслює важливість закладання в дошкільному віці фундаменту для набуття у дітей в подальшому спеціальних знань та вмінь. Реалістичні знання та уявлення сприяють формуванню вміння передбачати результати діяльності дитини в природі , і сприяють вихованню відповідального ставлення до неї. Вихователь-методист Ломейко Л.М. проаналізувала стан екологічного виховання в дошкільному закладі .Завідувач Роспутна О.Е. повідомила про підсумки огляду-конкурсу на кращий куточок природи.

Результати конкурсу:

1 місце - старша група "Казочка" ( вихователі Миколаєнко Л.Ю., Манюк Л.В.)

2 місце - середня група "Вишенька" ( вихователі Макаренко Т.В., Винярська С.М.)

3 місце - середня група "Малятко" ( вихователі Вагіна Л.А.,Манюк Л.В.)

/Files/images/DSCN7036.JPG

/Files/images/DSCN7045.JPG

/Files/images/DSCN7038.JPG

/Files/images/DSCN7049.JPG

/Files/images/DSCN7063.JPG

/Files/images/DSCN7074.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi