Вихователь- методист дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №25 "Оленка"

Ломейко Любов Миколаївна.

Освіта: повна вища, педагогічний стаж 41 рік, кваліфікаційна категорія " спеціаліст вищої категорії", педагогічне звання "старший вихователь".

Нагороджена:

Почесна грамота Міністерства освіти і науки України;

Грамота Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради організації проспілки працівників освіти і науки України.

Грамота Головного Управління освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Зміст навчально- виховного процесу в ДНЗ визначається Базовим компонентом дошкільної освіти та програми розвитку дитини дошкільного віку "Українське дошкілля".

Методична робота спрямована на підвищення та активізацію творчого потенціалу педагогів; формування здатності до швидкої адаптації в умовах, що постійно змінюються. Вирішити ці багатопланові завдання підвищення кваліфікації педагогічних кадрів можна через створення оптимальної системи методичних заходів та надання педагогам права вільного вибору тих форм, які максимально враховують їхні потреби, запити та інтереси.

Головними завданнями методичної роботи ДНЗ є:

- підвищення соціально-психологічної культури педагогічних працівників;

- вдосконалення педагогічної майстерності та сприяння особистісному професійному зростанню педагогів;

- стимулювання розвитку ініціативи, творчості, пошуку;


- створення умов для праці в режимі розвитку, в напрямку опанування новими методами, прийомами, засобами, технологіями, системою навчання та виховання, підвищення комп’ютерної грамотності.

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi