/Files/images/anmats/ІСТОРІЯ.gif

/Files/images/анимация - радуга.gif

Історія дитячого садка іде корінням у 1981 рік, коли була збудована споруда за типовим проектом «Дитячий садок». 1 вересня 1981 року для своїх вихованців відчинив двері дитячий садок «Оленка», який очолила завідувач Квашук Раїса Йосипівна.

Але минав час, змінюючи все навколо. І 1 грудня 1982 року на чолі закладу став досвідчений і талановитий керівник Зініченко Юлія Андріївна. Вона очолювала заклад протягом 17 років.

Для покращення навчально – виховного процесу з’явилася потреба в нових розвивальних осередках . І в 1983 році зустрічали малят фізкультурна, тренажерна зали, кімнати мистецтва та вивчення іноземних мов.

Йшли роки, колектив розвивався, впроваджуючи передові педагогічні досягнення, здобуваючи перемоги у конкурсах, заявляючи про себе педагогічними знахідками.

З метою допомоги дітям з вадами мовлення в 1984 році відкриваються 2 логопедичні групи, в яких і зараз працюють досвідчені педагоги та вчителі – логопеди.

З січня 1999 року керівником закладу стає молодий, енергійний педагог Роспутна Олена Едмондовна.

Олена Едмондовна використовує сучасні методи керівництва та інноваційні підходи в роботі з педагогами та батьками вихованців.

За вимогами часу був створений кабінет практичного психолога, в якому працює кваліфікований спеціаліст.

В садочку працює 12 груп, в яких виховуються 250 дітей віком від 2 до 7 років.

Дошкільний заклад забезпечує повноцінний розвиток дитини та якісну підготовку до навчання в школі.

Основні види послуг: розвивальні, медичні (огляд дітей, проведення щеплень, консультації, визначення рівня фізичного здоров’я); корекційні ( профілактична, корекційно - розвивальна робота психолога, вчителя – логопеда, консультації). Наявність та багатофункціональність навчально – ігрового матеріалу з урахуванням диференційованого виховання: всі умови для сенсорного розвитку дітей, спортивне обдаднання, розвивальні осередки в групах.

Всі педагоги мають повну вищу та неповну вищу дошкільну освіту. В дошкільному закладі працюють: вихователь-методист, практичний психолог, вчителі - логопеди, інструктор з фізкультури, музичні керівники.

/Files/images/grupi/спрт зал.gif

/Files/images/grupi/тренаж зала.gif

/Files/images/grupi/муз зал.gif

/Files/images/grupi/псих.gif

/Files/images/спальня.gif

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi