Засідання педагогічної ради

2023-03-07

ІІ засідання педагогічної ради з проблеми "Патріотичне виховання дітей дошкільного віку через призму реалізації Концепції національно-патріотичного виховання".

Національно-патріотичне виховання дошкільників є одним із пріоритетних завдань у закладі дошкільної освіти №25 "Оленка". Метою національно-патріотичного виховання дітей є становлення громадянина-патріота, готового до виконання громадянських і конституційних обов'язків, до успадкування духовних і національно-культурних надбань українського народу. Виховання інтересу до української культури, дбайливе ставлення до довкілля, природи рідного краю,виховання любові до свого народу, рідної мови у дошкільників сприяють проведення виховних заходів, свят, розваг.

Педагогічна рада проходила у формі засідання круглого столу. Вихователь-методист Ломейко Л.М. ознайомила педагогів з особливостями національно-патріотичного виховання дошкільників через призму реалізації Концепції національно-патріотичного виховання. Педагоги підвищили свою професійну майстерність через використання дослідів у пізнанні духовних істин. Вихователі Макаренко Т.В., Винярська С.М. ознайомили присутніх з народними іграми та українськими ремеслами. Про значення особистісних стосунків педагогічних працівників доповіла музичний керівник Савранська Л.П.

/Files/images/20230307_130724.jpg

/Files/images/20230307_135036.jpg

/Files/images/20230307_135314.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi